У Львові відзначили переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН та Всеукраїнських учнівських олімпіад

27 травня в актовій залі Львівського національного університету ім. Івана Франка пройшла церемонія нагородження переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та педагогічних працівників, які їх підготували.
Подяками Львівської військової адміністрації, Львівської обласної ради та департаменту освіти і науки ЛОВА, відзначили найздібніших, найобдарованіших учнів та учителів, викладачів та науковців, які працюють для майбутнього України.
Розпочався захід хвилиною мовчання на знак вшанування пам’яті тих, хто поклав своє життя за Україну, завдяки кому ми маємо можливість жити, творити, досліджувати, працювати і навчатись.
 
Учнів та освітян привітали в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк, директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска, голова постійної комісії Львівської обласної ради з питань освіти, науки та інновацій Парасковія Дворянин та членкиня постійної комісії з питань освіти, науки та інновацій Дзвінка Калинець, ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, професор Володимир Мельник, та Генеральний Консул Республіки Польщі у Львові Еліза Дзвонкєвіч.
Після церемонії нагородження учнів та вчителів, у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась Урочиста академія з нагоди закінчення навчального року у КЗ ЛОР Львівська обласна Мала академія наук.
 
У заході взяли участь випускники, переможці та призери Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, їхні наукові керівники і батьки.
 
Під час заходу учням Львівської обласної МАН вручили квитки дійсних членів і кандидатів у дійсні члени МАН, а наставників юних манівців нагородили грамотами від департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації за плідну працю з обдарованою учнівською молоддю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *