Ліцеїсти подорожують країнами Європи

 28.03-02.04 відбулася цікава та яскрава подорож у легендарні та незрівнянні міста Європи: Вроцлав (Польща), Дрезден (Німеччина), Прага (Республіка Чехія), Краків(Польща).
29 березня 2023року, учні та вчителі Дрогобицького ліцею побували у культурній столиці Європи – м. Вроцлаві. Побували на Ратушній площі, ознайомились з історією міста та шукали “вроцлавських гномів”, або ж “краснолюдок”.
Відвідали ще одне цікаве та пізнавальне місце відпочинку у Вроцлаві – гідрополіс (Centrum Edukacji Ekologicznej «Hydropolis»). Це науковий центр, що присвячений воді.
30 березня мандрували одним з найбільших центрів промисловості, транспорту, науки та культури Німеччини – Дрезденом.
Екскурсія Цвінгером була цікавою та пізнавальною. У всесвітньо відомій Дре́зденській картинній галереї старих майстрів побачили картини періоду відродження і до періоду класицизму, перлиною яких є «Сікстинська Мадонна».
31 березня нас вітало місто веж – Прага. Своєю величчю вражав найбільший у світі замковий комплекс _- Празький Град. Спостерігали за дійством, яке розігрувалось на празьких курантах Орлой.
Захопливою була прогулянка Карловим мостом, де біля статуї Яна Непомуки дружно загадали найзаповітніше бажання всіх українців.
Завершилась подорож мандрівкою одним із найдавніших міст Польщі – Краковом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *