Мандрівка ліцеїстів у Польщу

       Ліцеїсти вміють не тільки плідно працювати, але й добре відпочивати.
       10 березня ліцеїсти мали можливість побувати у Республіці Польща.
       В рамках поїздки учні відвідали музей-замок в Ланцуті – один із найвидатніших та найбільш відвідуваних у Польщі, це справжня скарбниця польської історії та культури. В Ланцутському замку ліцеїсти мали на що подивитися і чому здивуватися, адже там крім творів мистецтва і чудових інтер’єрів відкритий Музей візків, в якому представлена унікальна колекція возів, фаетонів і упряжок. Внутрішні інтер’єри замку також не залишили нікого байдужими: приголомшливо красиві Бальний і Колонний зали, Галерея скульптур. Саме в Бальному залі щорічно проходить Фестиваль класичної музики.
        Дирекція ліцею приділила увагу і профорієнтаційній роботі, надавши можливість випускникам побувати в Університеті інформаційних технологій та менеджменту у Жешові. Працівники університету ознайомили ліцеїстів з особливостями вступної кампанії, спеціальностями, які пропонує навчальний заклад та перевагами навчання у м. Жешові.
       Директор ліцею Ольга Заяць та проректор з наукової роботи та міжнародної співпраці Університету професор Агата Юрковська-Гомулка підписали угоду про співпрацю між навчальними закладами
       Ліцеїсти весело та цікаво провели час, набралися сил та готові до нових звершень
      Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість вчити, вчитися та відпочивати 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *