Зорепад перемог дрогобицьких ліцеїстів

У жовтні для участі в обласних турнірах з’їжджаються до Львова найсильніші представники кращих загальноосвітніх навчальних закладів області. Постійними учасниками цих престижних учнівських змагань є вихованці Дрогобицького ліцею, які в поточному навчальному році уже кілька разів ставали переможцями і призерами.

Блискуче показали себе на обласному рівні наші математики. Учитель математики Ірина Новожилова запросила до команди учнів другого курсу групи інформаційних технологій Максима Коваля, Андрія Бартіша, Богдана Павлішака, Назара Романіва та Іванну Трибулович. Високий рівень підготовки ліцеїстів та досвід виступів у подібних змаганнях допомогли у фіналі здолати серйозних конкурентів з Львівської академічної гімназії та Львівського фізико-математичного ліцею і посісти перше місце.

Команда юних економістів у складі Вікторії Герман, Наталії Криванчик, Софії Радевич-Винницької, Наталії Чаплі та Михайла Цапа під керівництвом учителя економіки Ольги Середньої стала призером турніру, посівши друге місце.

З другим місцем повернулися і наші знавці географії. Учитель Володимир Добрянський відібрав до команди Наталію Білокур, Жанну Борисюк, Любов Альберду, Анну Фаєк та Владислава Єнчке.

Уже традиційно на високому рівні виступили у Львові і знавці біології. Учні  Оксани Рубель Марія Куцопей, Юлія Губицька, Анна Брижко, Анна Тищенко та Роман Баб’як склали команду, яка в упертій боротьбі посіла високе друге місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *