Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України керівництвом облдержадміністрації та обласної ради

8 червня 2021 р. в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч переможців і призерів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України з керівництвом облдержадміністрації та обласної ради.
Подяки та премії від голови Львівської облдержадміністрації та голови Львівської облради переможцям конкурсу та педагогам, що їх готували, вручали заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска та заступниця Ольга Котовська, заступник голови Львівської облради Юрій Холод та заступниця голови постійної депутатської комісії Львівської облради з питань освіти, науки та інновацій Парасковія Дворянин. Поважним гостем на зустрічі був президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, який наголосив на важливості участі дітей у роботі Малої академії наук, а також висловив впевненість, що музей науки, який незабаром повинен зʼявитись у Львові, ще більше активізує роботу академії, адже дозволить залучити до дослідницької роботи талановиту молодь з усієї області.
Приємно зауважити, що колектив Дрогобицького ліцею відзначено і нагороджено подякою голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради за вагомий внесок у підготовку обдарованих і талановитих дітей та щорічну підготовку переможців Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів.
Після нагородження відвідувачі заходи мали змогу послухати міні-концерт від камерного оркестру ЛНУ ім. Івана Франка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *