Ліцеїсти – переможці International Innovation Show INOVA

✅З 12 по 15 жовтня в місті Осієк (Хорватія) пройшло Міжнародне інноваційне шоу INOVA (International Innovation Show INOVA) за підтримки Всесвітньої організації WIIPA (World Inventors and Intellectual Property Associations).
✅Це друга з найстаріших виставок винаходів у світі. З 1971 року молоді таланти з усіх континентів регулярно демонструють тут найкращі технічні роботи.
✅За останні 40 років INOVA об’єднала, просунула та представила публіці тисячі винаходів. Наприклад, у 2018 році залучила 277 учасників із 27 країн.
✅Цього року МАНівці брали участь в інноваційному шоу вдруге. Україну представляли 40 юних винахідників із 15-ти регіонів країни.
✅Приємно, що серед членів української делегації були випускник Дрогобицького ліцею Тарас Орищак, який представив роботу на тему « Автоматизована система контрольованого доступу вакцинованих осіб на основі COVID-сертифікатів» (керівники – Григорович Андрій Геннадійович, Сосяк Роман Михайлович) та учень групи І-22 Максим Лещенко з роботою “ВЕБ-МЕСЕНДЖЕР “UVOSSU”
(керівники – Сосяк Роман Михайлович,
Думайло Оксана Володимирівна). Обидва ліцеїсти посіли перші місця🥇.
Вітаємо Тараса та Максима і їх наставників!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *