Ліцеїсти відвідали Львівську політехніку

📌Який виш обрати? Як не помилитись у виборі майбутньої професії? Це одне з найскладніших питань, яке постає перед майбутніми абітурієнтами.
📌Випускники Дрогобицького ліцею успішно справляються з цією дилемою завдяки профільному навчанню, яке проводиться у нашому освітньому закладі з початку його створення.
📌Дирекція та педагоги ліцею значну увагу приділяють профорієнтаційній роботі та допомагають ліцеїстам у виборі майбутньої альма-матері.
📌На запрошення директора Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олега Паски та завідувача кафедрою систем штучного інтелекту Наталії Шаховської 25 лютого 2023 року 60 учнів Дрогобицького ліцею відвідали Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка»
📌Ліцеїсти стали учасниками майстер класів “Робототехніка та ІоТ – розумні речі довкола нас”, “Прогнозування даних на мові Python” і “Штучний інтелект та успішний маркетинг”.
📌Щиро вдячні членам кафедри та студентам за змістовну зустріч. Також для ліцеїстів була проведена екскурсія у головному корпусі університету.
📌Угода про співпрацю між НУ «Львівська політехніка» та Дрогобицьким ліцеєм сприятиме розвитку науково-дослідницької діяльності учнів ліцею.
📌Відвідини НУ «Львівська політехніка» – це лише перша ланка у ланцюжку профорієнтаційних зустрічей. У найближчому майбутньому плануються відвідини Львівського національного університету та закордонних вишів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *