Зоря ліцею на міжнародній орбіті

6-7 листопада учні профілю інформаційних технологій Дрогобицького ліцею Дмитро Хевпа і Микола Хлопик у складі команди Львівської обласної Малої академії наук брали участь у Innovation Hackathon, який проводився у рамках IV Міжнародного форуму “INNOVATION MARKET”.
За вирішення задачі розробки системи моніторингу атмосфери за допомогою мережі передач даних вони були нагороджені сертифікатами на участь в програмі бізнес-інкубатора Малої академії наук України UF Incubator.
За результатами захисту проєктів на конкурсі “Майбутнє України” 5 листопада хлопці здобули:
?І місце – Дмитро Хевпа, учень 11 класу Дрогобицького ліцею Львівської області в секції “Електроніка та приладобудування”;
?ІІ місце – Микола Хлопик, учень 11 класу Дрогобицького ліцею Львівської області в секції “Матеріалознавство та перспективні технології”.
За результатами виставки “Майбутнє України” Дмитро Хевпа отримав можливість представити свій проєкт на Міжнародному фестивалі інженерних наук і технологій “I-FEST” в Тунісі, який щороку проводиться для науковців усього світу Туніською асоціацією майбутнього науки і техніки (ATAST).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *