Наша команда – призер обласного турніру юних біологів

8 жовтня на біологічному факультеті Львівського національного університету відбувся обласний турнір юних біологів. Серед одинадцяти команд, які зголосилися до участі в ньому, були і наші ліцеїсти.

Учитель біології Оксана Рубель запросила до ліцейської команди другокурсників Валерію Квас, Катерину Легку, Вікторію Николяк, Лева Царіна та ученицю першого курсу Софію Трубілович.  Змагатися належало з традиційно сильними командами юних біологів Львівського фізико-математичного ліцею, Сокальської МАН, Львівської МАН. Усі команди до турніру готувалися посилено, тому слабких конкурентів тут не було.

У першому турі усіх учасників поділили на чотири групи, де жереб звів нас з Львівським фізико-математичним ліцеєм та Сокольською МАН. З усіма завданнями ми справилися успішно і вийшли до наступного етапу з першого місця, набравши при цьому найбільшу з-поміж усіх у часників кількість балів. Право виступати у фіналі вибороли команди нашого ліцею, Львівського фізико-математичного ліцею та Яворівського району. Ми показали високий результат, поступившись  лише команді ЛФМЛ.

Хочу сказати, що участь у подібних заходах дає нам чимало корисного: аргументовано доводити власні думки і відстоювати їх у полеміці з опонентами, вести розмови на теми інтелектуальні, поглиблювати знання з біології та знаходити нових друзів.

Катерина Легка, група П-23

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *