Вдалий виступ ліцеїстів в обласному етапі конкурсу-захисту наукових робіт МАН

10 лютого завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук. Ліцеїсти загалом 24 рази сходили на умовний п’єдестал пошани.

Учень другого курсу групи інформаційних технологій Олег Григорович виборов перші місця у секції експериментальної фізики  та у секції науково-технічної творчості та винахідництва. Його одногрупник Володимир Пеганов відзначився відразу трьома призовими місцями: першим у секції «Електроніка та приладобудування», другим у секції технології програмування та третім у секції математики.

Другокурсниця групи природничого профілю Валерія Квас не мала собі рівних у секції екології та посіла друге місце у секції хімії.

Першокурсниця групи природничого профілю Юлія Губицька виборола перше місце у секції зарубіжної літератури.

Учениця групи природничого профілю Катерина Легка була найсильнішою в секції економіки.

Переможцями у відділенні комп’ютерних наук стали другокурсниця групи інформаційних технологій Романа Головчак та першокурсник з групи цього ж профілю Андрій Бартіш.

Максим Коваль з групи інформаційних технологій двічі ставав другим: у відділеннях технічних наук та комп’ютерних наук.

Андрій Пилипів з групи інформаційних технологій відзначився своєрідним дублем, виборовши друге місце у відділенні технічних наук та третє місце у відділенні  комп’ютерних наук.

Друге місце у секції прикладної математики виборов другокурсник групи інформаційних технологій Костянтин Гольський,  а учениця першого курсу цього ж профілю Христина Зварич – у секції математичного моделювання.

Призером у секції теоретичної фізики стала учениця групи інформаційних технологій Марта Кобиринка. Журі конкурсу відзначило роботу Марти другим місцем, але у зв’язку з тим, що першого місця у цій секції не присуджували, Марта представлятиме нашу область на всеукраїнському рівні.

Мар’яна Гаркава з групи гуманітарного профілю стала призером у секції української мови, де посіла друге місце.

Марта Демків з групи природничого профілю стала другою в секції правознавства.

Учениця першого курсу групи природничого профілю Марія Куцопей відзначилася високим другим місцем в секції біології.

До числа призерів цьогорічного конкурсу увійшли ще учениця групи природничого профілю Вікторія Николяк (третє місце у секції хімії) та Людмила Скалей з групи природничого профілю (третє місце в секції педагогіки).

Таким чином, восьмеро наших учнів готуються до участі у всеукраїнському етапі конкурсу. Це Олег Григорович, Катерина Легка, Валерія Квас, Юлія Губицька, Володимир Пеганов, Марта Кобиринка, Андрій Бар тіш та Романа Головчак. Вітаємо наших переможців і бажаємо успіхів у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *