Ліцеїсти взяли участь у міжнародній вікторині

26 вересня 2024р. на платформі Zoom відбувся Міжнародний захід з іноземних мов та історії – вікторина «Європейські мови – міст у майбутнє», організований гімназією імені Вайжгантаса Каунаського технологічного університету (Kauno technologijos universiteto Vaižganto progimnazija) у Литві.
 
Метою вікторини був розвиток комунікативних і творчих навичок, ознайомлення з європейськими мовами та культурами.
 
У вікторині взяли участь 10 команд з таких країн як Литва, Польща, Греція, Туреччина та Україна.
 
Під час вікторини учасники застосовували свої лінгвістичні, комунікативні та творчі навички, виконуючи практичні завдання англійською мовою.
 
Учасники вікторини готували коротке командне відео, в якому представили свою країну, школу та команду, брали участь у командній грі Kahoot на тему “Європейський день мов” та презентували свої ідеї у творчому завданні “Яку історію ви хотіли б розповісти молодому поколінню у 2074 році про європейські мови та Європу?”.
 
Команда КЗ ЛОР «Обласний науковий ліцей» у складі учнів гр. П -14 Костик Христини та Онуфрієнко Софії та гр. Е -13 Івасівки Остапа та Колосовської Діани ( вч. анл. мови Костецька Г.В.) отримала нагороду у номінації “Найкращі в англомовній комунікації”.
Дякуємо за чудовий досвід та співпрацю директору гімназії Rūta Songailienė та заступнику директора Kristina Gigaitė-Bliūmienė.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *