Останній дзвоник у ліцеї

Останній дзвоник для випускників ліцею пролунав 25 травня. Уже багато років поспіль це свято ми проводимо в приміщенні місцевого музично-драматичного театру, але кожного року воно вирізняється неповторним шармом.

Цьогоріч на урочистості до випускників ліцею завітало чимало гостей: міський голова Тарас Кучма, ректор Дрогобицького педагогічного університету ім. Івана Франка професор Надія Скотна, перший директор ліцею професор Юрій Кишакевич, проректори, декани факультетів, керівники наукових робіт ліцеїстів, батьки та родичі.

Ведучі свята заступник директора ліцею Андрій Григорович та учениця природничого профілю Марія Куцопей запрошували до слова капелана ліцею отця Дениса, директора ліцею Ольгу Заяць, міського голову Тараса Кучму, ректора Дрогобицького педагогічного університету Надію Скотну, першого директора ліцею Юрія Кишакевича. Від імені батьків випускників привітали Олена Квас та Олег Мирка.

Традиційні для свята щирі вітання та настанови чергувалися з нагородженням переможців олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань. Понад півсотні ліцеїстів отримали численні грамоти, дипломи, почесні стрічки… Більшість наших переможців розкрили свої можливості саме в Дрогобицькому ліцеї.

Були того дня традиційні для такого свята виступи випускників, пісенно-ліричне вітання від учителів, танцювальні та вокальні композиції.

З цього свята починається для випускників самостійне життя, яке обов’язково буде вдалим та щасливим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *