Посвята в ліцеїсти 2017

З особливим нетерпінням очікували першокурсники п’ятниці 15 вересня. Саме в цей день дирекція ліцею запланувала провести загальноліцейський захід – посвячення в ліцеїсти.

Підготовку розпочали задовго до цієї дати: складали сценарій представлення класів, проходили звичні інструктажі з техніки безпеки, продумували, чого і скільки потрібно з собою брати. Цьогорічне наше посвячення було особливим: піднятися на гору разом з ліцеїстами зголосилися чимало батьків, а також ми запросили до участі наших гостей – делегацію учнів та вчителів з гімназії №4 міста Гдиня (Польща). Уперше на подібний захід вирушив з нами і новий капелан ліцею – отець Денис. Він колишній випускник ліцею і відтепер знову співпрацюватиме зі своєю alma mater.

Цього року символічний прийом першокурсників в дружну ліцейську родину відбувавсяся біля меморіалу Січовим стрільцям на горі Маківка. Колона автобусів без пригод дісталася  її підніжжя, і ліцеїсти разом з учителями вирушили підкоряти непросту гірську дорогу до вершини. Абсолютними переможцями цього умовного маршу стали учні групи І-22 Романа Головчак та Дмитро Дідун, які прибули на місце першими. Поволі підтягнулися інші учні, за ними – учителі та батьки.

Після короткочасного перепочинку усі зібралися на урочисту лінійку. Її розпочали з виконання Гімну України, потім, за традицією, був гімн ліцею. Зі словами Божого благословення звернувся до присутніх отець Денис. Директор ліцею О.Заяць привітала першокурсників з урочистою подією, звернулася до них зі словами настанов: умійте ставити перед собою мету і будьте наполегливим у її досягненні.

Після урочистих слів клятви ліцеїста, почалося представлення першокурсників. Кожна група підготувала невеликий виступ. Приємним сюрпризом став виступ наших польських колег, які продемонстрували на імпровізованій сцені невелике шоу з піснями, танцями та інтелектуально-розважальними номерами.

Після офіційної частини посвячення ми вирушили до бази відпочинку, що в селі Дубина на Сколівщині. Розташована вона серед мальовничої карпатської природи. Тут ліцеїсти провели дві незабутні ночі. Дружна компанія, дискотека, мандрівки в гори, різноманітні жарти і цікаві пригоди зробили дводенний відпочинок ліцеїстів багатим на події та враження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *