Економісти нашого ліцею – другі в області

21 жовтня наша команда у складі Катерини Легкої, Ольги Петрованчук, Соломії Орищак, Олени Горуцької та Христини Ганяк під керівництвом учителя економіки Ольги Середньої стала учасником обласного турніру юних економістів.

Відбувався він на економічному факультеті Львівського національного університету ім. Івана Франка і зібрав дев’ять команд зі Львова та області.

Хочу сказати, що на цьогорічні змагання зібралися добре підготовлені учні і, відповідно, сильні команди. Організатори запропонували учасникам ряд цікавих завдань, окремі питання стосувалися теоретичної економіки. Уже з перших турів виникали цікаві дискусії, за кожен бал нам довелося вести вперту боротьбу. Тому було дуже приємно, коли після другого туру ми були лідерами за сумою набраних балів. У фіналі турніру зустрілись команди Дрогобицького ліцею, львівського НВК «Школа-ліцей «Оріяна» та Сокальської МАН. Саме львівським учням журі віддало перевагу і, відповідно, перше місце, а наша команда стала другою.

Звичайно, високі місця у таких турнірах – це добре, тим більше, що у школі мені не доводилося брати участь у подібних заходах. Та хочу сказати, що саме у таких учнівських баталіях ми вчимося долати нерішучість і страх перед широкою аудиторією, відкриваємо для себе глибини економіки, відшліфовуємо вміння висловлювати думки і відстоювати їх у наукових дискусіях.

Христина Ганяк, П-23

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *