Юні хіміки ліцею – серед лідерів в області

Команда знавців хімії Дрогобицького ліцею стала призером обласного турніру юних хіміків, який відбувся 14 жовтня на факультеті хімії Львівського національного університету ім. Івана Франка.

До складу нашої команди увійшли учні групи П-23Христина Ганяк, Валерія Квас, Вікторія Николик, Остап Максим та учениця першого курсу групи природничого профілю Марія Куцопей. Підготовку команди до турніру здійснювала учитель хімії Лариса Проць.

Щоб дістатися фіналу, кожній з команд довелося подолати два тури. У першому наша команда потрапила до одного кошика разом з командами з Сокальського, Яворівського та Жовківського  районів. У другому довелося знову змагатися з командою з Сокаля, а також Самбірського та Стрийського районів. В ході турніру ми почували себе впевнено, про що свідчать найбільші з-поміж учасників суми балів.

У фіналі зійшлися команди, які кожного року ведуть боротьбу за перемогу: Дрогобицького ліцею, Львівського фізико-математичного ліцею, та школи №50 з міста Львова. В упертій боротьбі нам вдалося стати призером, посівши третє місце.

Для мене це був уже четвертий подібний турнір в Дрогобицькому ліцеї. За час  участі в подібних заходах мені вдалося позбутися нерішучості, я навчилася послідовно відстоювати власну думку і боротися з хвилюванням перед публічними виступами.

Валерія Квас, група П-23

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *